Töltsd le a kiadványunkat!
Szakmák – Vendéglátás – Felszolgáló
Az érkező vendégeket ő fogadja, ismerteti az étel- és italválasztékot, az adott ételekhez illő italokat ajánl, bemutatja és népszerűsíti az étterem specialitásait, illetve a lokális termékeket. A rendelés felvétele után a kialakított folyamatoknak megfelelően továbbítja a kéréseket a bár és a konyha felé. Az ételek és italok felszolgálása mellett figyelemmel kíséri a vendégek kéréseit, tájékozódik elégedettségükről, valamint a számlázás és a fizetés teljes folyamata is hozzá tartozik.
1. Fejleszd az egyensúlyozó képességed és általános mozgásügyességed!
2. Legyél mindig figyelmes!
3. Legyél mindig türelmes!
4. Mosolyogj!
* Megjegyzés: Mérettől, szerkezeti felépítéstől és szolgáltatási portfóliótól függően változhat.