Töltsd le a kiadványunkat!

Letöltöm
Hírek – Cikk

Indul a Magyar Turizmus Akadémia gyakorló vezetőknek szóló képzési sorozata

Indul a Magyar Turizmus Akadémia gyakorló vezetőknek szóló képzési sorozata

A 2022. február 9-től április 20-ig tartó, 7 alkalmas Vezetői Akadémia képzéssorozatuk az alábbi kérdésekben segíti a turisztikai és rendezvényszakmai közép – és felsővezetőket:

  • Gondot jelent a feladatok delegálása és visszajelzések adása annak érdekében, hogy csökkentsd a túlterheltséget, nem mellesleg motiváld és fejleszd a munkatársakat? Tudni szeretnéd, milyen a profi teljesítményértékelés?
  • Szeretnél fejlődni és egyre eredményesebb lenni, olyan motivált és összetartó csapatot tudni magad körül, akik meghatározott, világos célok és stratégia mentén önállóan tudnak haladni?
  • A változás a mindennapi életünk részévé vált, melyet szeretnél gördülékenyen és magabiztosan kezelni; olyan munkahelyi kultúrát kialakítani, amelyben a változás ellenére is a legjobb eredmények születnek?
  • Nyitott vagy a coaching szemléletű vezetésre, amellyel inspiráló edzőként segítheted munkatársaid, az erősségeiket és kihívásaikat megfelelően tudatosíthatod bennük és bízol bennük annyira, hogy a legjobbat akarod kihozni csapatod tagjaiból?
  • Ismered és megérted a saját és mások viselkedésének hátterét a különböző helyzetekben, megfelelően kezeled ez alapján az emberi kapcsolataidat, a napi stresszt és hatékonyan tudod motiválni csapatodat is?
  • Vezetőként fejlesztenéd a kommunikációdat, hogy egyértelműbbé és eredményessé váljon, valamint a konfliktusok kezelésben hatékonyabbá válnál?
  • Multigenerációs csapatot vezetsz és megismernéd, hogyan aknázhatod ki ennek lehetőségeit, hogyan tudsz kialakítani hosszabb távra egy olyan rendszert, amellyel ösztönözni, motiválni tudod őket?

Tovább olvasom

További hírek

2022. január
24.
Card image cap
2022 február 17.
Szalók Csilla: Fontos megérteni a mostani generációk igényeit
Tovább
Card image cap
2022 február 14.
Gasztrotérkép készült az újlipóciai Pozsonyi út legjobb helyeiről
Tovább
Card image cap
2022 február 16.
Új séf, új menü a Costes Downtownban
Tovább
Card image cap
2022 február 14.
Teleportáltunk az egykori bohém Budapestre – Újranyílt a Gerlóczy Kávéház
Tovább