Töltsd le a kiadványunkat!

Letöltöm

Válassz egy neked tetsző turisztikai területet, és tudd meg, milyen szakmai lehetőségek várnak rád!

Ismerd meg milyen karrierlehetőségek várnak a vendéglátás területén!

 
Vendégtér
Bár
Konyha
VEZETŐ 1.
ÜGYVEZETŐ
VEZETŐ 2.
Étteremvezető
Konyhafőnök
Executive Chef

Konyhafőnök-helyettes
Sous Chef
Supervisor menedzser
Vezető felszolgáló

Teremfőnök
Vezető
Sommelier
Bár menedzser
Főcukrász
Részlegvezető szakács

Chef de Partie
Munkatárs
Felszolgáló

Segéd-felszolgáló
Sommelier
Bártender
Barista
Pultos
Cukrász
SzakácsCommis

* Megjegyzés: Mérettől, szerkezeti felépítéstől és szolgáltatási portfóliótól függően változhat.

Izgalmas szakmák a területen belül

Sommelier
Vendégtér
Sommelier

A sommelier nem egyszerűen a borok szakértője, hanem ő az a személy, aki a borok révén képes teljessé tenni a vendégek gasztronómiai élményét.

Megnézem

Felszolgáló
Vendégtér
Felszolgáló

A felszolgáló feladata elsősorban a vendégek kiszolgálása, de valójában ennél sokkal összetettebb és változatosabb hivatásról van szó.

Megnézem

Étteremvezető
Vendégtér
Étteremvezető

Az étteremvezető biztosítja az étterem napi működésének magas színvonalát. A háttérből irányítja csapatát, és gondoskodik arról, hogy ne legyenek fennakadások az étterem működésében.

Megnézem

Barista
Bár
Barista

Baristának lenni nem pusztán egy foglalkozás. A kávék iránti elkötelezettség, a kreativitás, a szenvedély különleges ötvözete, amely a vendégek minőségi kávéélményében csúcsosodik ki.

Megnézem

Konyhafőnök (Séf)
Konyha
Konyhafőnök (Séf)

Szakácsnak lenni igazi művészet - ő gondoskodik a vendégek teljes körű gasztronómiai élményéről. De a szakács feladata a sütés-főzésen és az ételek tálalásán túl rengeteg egyéb izgalmas kihívást rejt.

Megnézem

Cukrász
Konyha
Cukrász

Egy elhivatott cukrász célja, hogy megédesítse a vendégek mindennapjait – bevezesse őket a mennyei ízek birodalmába, ahol minden falat egy kis boldogság.

Megnézem